Nachádzate sa: ÚVODNÁ STRANA / Aktuality

Nové motomapy "motorkárskych rajov"

redakcia, 1.1.2013

Južné Tyrolsko a Dolomity snáď nemusíme cestovateľom na motorkách nijak zvlášť predstavovať. Tento "motorkársky ráj" plný zákrut vedúcich cez malebné horské priesmyky, plný "gýčovitých" panoramatických výhľadov a scenérií je zasľúbenou oblasťou pre kratšie i dlhšie motovýlety. 

Podobne je na tom i u nás menej známy región Piemont v severozápadnom Taliansku a naväzujúci výbežok Valle d´Aosta (údolie Aosty, Aostatal), ponúkajúci nemenej skvelé zvezenie a výhľady. 

Obe oblasti nájdete na nových motomapách renomovaného švajčiarskeho nakladateľstva Hallwag. Každá mapa sa skladá jednak zo základnej celkovej mapy oblasti a ďalej z kariet s motorkárskymi trasami, kde na jednej strane je stručný itinerár, zhodnotenie rôznych aspektov trasy pomocou piktogramov, tipy na zaujímavosti v okolí a na ubytovanie, na druhej strane karty je podrobnejšia mapa trasy. Každá karta je zložená na polovicu pre jednoduchšie uloženie do obalu, môžete si ju však rozloženú umiestniť do tankvaku. Mapy sú kvalitne spracované a prevedú vás naozaj zaujímavými miestami. 

Nové motomapy nájdete tu:

Motomapa Južné Tyrolsko - Dolomity

Motomapa Piemont - Aostatal





RSS | Obchodné podmienky © MotoRoute 2009-2022 Všetky práva vyhradené.

MotoRoute Slovakia, s.r.o., Sabinovská 49, 082 21 Veľký Šariš, IČO: 47 359 889, DIČ/IČ DPH: SK2023891364 zapísaná v OR SR Oddiel Sro, vložka č. 29068/P. Zaujímavé odkazy: www.motolife.sk