Nachádzate sa: ÚVODNÁ STRANA / Aktuality

Raj motorkárov v Inchebe

Incheba, 02.03.2015

Pozývame Vás na 15. ročník medzinárodnej výstavy
motocyklov a príslušenstva MOTOCYKEL

Dátum: 12. – 15. 3. 2015
Otváracie hodiny: Novinári, pozvaní hostia Verejnosť VSTUPENKY NA PREDPREDAJ.SK
predpredaj.sk
  štvrtok 9.00 – 12.00 štvrtok 12.00 – 17.00
    piatok a sobota 9.00 – 19.00
    nedeľa 9.00 – 17.00
Vstupné: základné vstupné 6 Eur
  zľavnené vstupné 4 Eur
   - študenti   
   - dôchodcovia (nad 62 rokov po predložení občianskeho preukazu)
 
  ZŤP a ZŤP so sprievodom vstup zadarmo
  deti do 6 rokov (iba v sprievode dospelej osoby) vstup zadarmo
  novinári (len s platným press preukazom) vstup zadarmo
Parkovné: auto 5 Eur
  autobus 15 Eur
  Parkovanie pre motocykle je počas celého trvania výstavy Motocykel zadarmo!

V bratislavskej Inchebe bude od 12. do 15. marca najväčšia koncentrácia motoriek a krásnych žien na Slovensku. Výstava MOTOCYKEL prinesie exkluzívnu prehliadku motoriek najznámejších značiek. Nadšenci motošportu sa budú mať na čo pozerať. Na výstave sa predstavia najznámejšie značky ako AEON, APRILIA, BIG DOG, BMW, BOMBARDIER, CAN AM, CPI, C2I, DERBI, DUCATI, GAS GAS, GILERA, HARLEY DAVIDSON, HONDA, HUSQVARNA, INDIAN, KAWASAKI, KSR MOTO, KTM, KYMCO, MOTO GUZZI, MV AGUSTA, OVER, PIAGGIO, SYM, SUZUKI, TRIUMPH, YAMAHA, VESPA, VICTORY a WEST COAST CHOPPERS.

Prehliadkou pestrosti a fantázie bude nepochybne sekcia Customs of Slovakia. Fanúšikovia tuningu si prídu na svoje aj vďaka jedinečným modelom motoriek vyrobených na zákazku.

Ktorý motocykel získa tento rok prvenstvo? Dozvieme sa na vyhlásení prestížnej ankety Motocykel roka.

Príchuť nebezpečenstva do Incheby prinesú adrenalínové ukážky schopností mototrialistov, stuntriderov a chýbať nebudú ani autogramiády úspešných motocyklových reprezentantov z Rally Dakar.

Popri adrenalíne však treba myslieť aj na bezpečnosť. Ako sa správať na motorke, aby ste neohrozili seba ani ostatných? Nechajte si poradiť od skutočných odborníkov na túto tému. Pozor, na výstave si budete môcť vyskúšať aj tzv. Lean simulator! Ide o špeciálne zariadenie so skutočným motocyklom, na ktorom môžete zažiť naklápanie, aké zažívajú motocykloví jazdci v zákrutách. 

Výstava Motocykel od 12. do 15. marca bude nielen skvelou prehliadkou motoriek najznámejších značiek, ale prinesie aj množstvo adrenalínových kúskov. Veľkým lákadlom bude nepochybne tzv. glóbus smrti. Profesionálni kaskadéri na motorkách predvedú show, pri ktorej sa vám zatají dych! Príchuť nebezpečenstva do Incheby prinesú adrenalínové ukážky schopností mototrialistov a stuntriderov. Svoje zručnosti predvedie napríklad reprezentant SR v triale Vladimír Kothay. Pre detských návštevníkov budú určené ukážky jazdenia v Junior moto akadémii. Kto si chce vyskúšať, aké naklápanie zažívajú motocykloví jazdci v zákrutách, bude mať možnosť vyskúšať si tzv. Lean simulator – špeciálne zariadenie so skutočným motocyklom.

globus smrti motocykel 2015

A to nie je všetko! Na výstave tradične stretnete jazdcov z Dakaru, Ivana Jakeša a Štefana Svitka, ktorí budú záujemcom rozdávať svoje autogramy. Tešíme sa na vás na výstave Motocykel od 12. do 15. marca. 

 

Výstava lodí a príslušenstva

Všetci, ktorých namiesto pevniny láka skôr voda, si prídu na svoje na medzinárodnej výstave lodí BOAT SHOW. Priestory výstaviska od 12. do 15. marca zaplnia jachty, plachetnice, motorové člny a vodné skútre. Samozrejmosťou je ponuka vybavenia a doplnkov na vodné športy a možnosť získať podrobnosti o vykonaní kapitánskej skúšky. Nenechajte si ujsť výstavu, ktorá vás prenesie na vodnú hladinu! Od 12. do 15. marca v Inchebe.

boatshow14

Tento rok stánok MotoRoute nájdete v hale B2. Tešíme sa na Vašu návštevu:)

Viac info nájdete na stránke: www.incheba.sk 

 



MotoRoute na výstave Motocykel 2014
MotoRoute na výstave Motocykel 2014


RSS | Obchodné podmienky © MotoRoute 2009-2022 Všetky práva vyhradené.

MotoRoute Slovakia, s.r.o., Sabinovská 49, 082 21 Veľký Šariš, IČO: 47 359 889, DIČ/IČ DPH: SK2023891364 zapísaná v OR SR Oddiel Sro, vložka č. 29068/P. Zaujímavé odkazy: www.motolife.sk