Nachádzate sa: ÚVODNÁ STRANA / Aktuality

Výstava Motocykel a Boat show sa nezadržateľne blíži!

INCHEBA EXPO BRATISLAVA, 28.2.2018

Marec je pomyselným začiatkom novej motorkárskej sezóny, a aj preto tento mesiac patrí v Inchebe všetkým motorkárom. Od 15. do 18. marca i na svoje prídu fanúšikovia dvojkolesových strojov, custom motoriek,  adrenalínu a slobody vďaka 18. medzinárodnej výstave motocyklov a príslušenstva Motocykel. Počas celej výstavy od štvrtka do nedele majú možnosť všetci, ktorí prídu na motorkách, parkovať svoje stroje zadarmo. Výstavu tradične doplní 15. medzinárodná výstava lodí Boat Show venovaná milovníkom relaxu na vode.

Nový  vietor do plachiet aj do vlasov

MotocykelBoat Show sľubujú okrem prehliadky najnovších motoriek, custom mašín a lodí množstvo adrenalínu a zábavy. Motonadšenci si budú môcť vybrať na výstaveMotocykel z bohatej ponuky motoriek všetkých štýlov, trojkoliek i štvorkoliek, skútrov, ale aj oblečenia, obuvi a služieb pre motocyklistov. Predstavia sa kompletne všetky značky, ktoré sa predávajú na Slovenskommototrhu a medzi vystavenými kúskami nebudú chýbať ani skutočné špeciality v hodnote desiatok tisícov eur. Okrem sériových motoriek sa budete môcť pokochať strojmi z dielní slovenskej i zahraničnej custom scény, ktorá sa tento rok podstatne zväčšila, a preto dostala nový väčší priestor. Okrem toho budete môcť nahliadnuť aj do motocyklovej histórie zastúpenej viacerými veteránmi rôznych značiek.

Značky, ktoré sa tento rok predstavia: ACCESS MOTOR, ADIVA, APRILIA, ARCTIC CAT, BENELLI, BETA, BMW, BOMBARDIER, CAN AM, CF MOTO, DERBI, DUCATI, GAS GAS, GILERA, HARLEY DAVIDSON, HONDA, HUSQVARNA, INDIAN, JAWA, KAWASAKI, KEEWAY, KTM, LINHAI, MOTO GUZZI, MV AGUSTA, PEUGEOT, PIAGGIO, SYM, SUZUKI,TGB, TRIUMPH, VESPA, YAMAHA.

Prezentované budú viaceré novinky pre rok 2018, ako aj značky, ktoré na slovenskom trhu ešte niesú známe a mohli by osloviť mladých, ale i starších motorkárov, spomeňme napríkladLambrettu či United Motorcycle so svojimi maloobjemovými motocyklami.

Boat Show zas poteší milovníkov aktívneho vodného oddychu a ponúkne širokú paletu plachetníc, jácht, motorových člnov, vodných skútrov a potrebného príslušenstva. Medzinárodná výstava bude tým pravým orechovým nielen pre skúsených lodiarov, ale aj pre amatérov, ktorí životný štýl na vode ešte len plánujú vyskúšať.

Adrenalínom nabitý sprievodný program

Súčasťou výstavy bude aj jedinečná motoshow Adama Peschla a SpecialBrothers Teamu s motocyklovými kaskadérmi, ktorí predvedú kúsky na motorkách a štvorkolkách, ukážky jazdy „na zadnom“ či drift show. Nebudú chýbať autogramiády motocyklových reprezentantov, možnosť fotenia na motorkách, zaujímavé besedy o motocyklových tripoch, stavbe motoriek, bezpečnosti a mnoho iného.

Mnohí sú už zvedaví na slávnostné vyhlásenie ankety Motocykel  roka. Program však pre návštevníkov nebude len o pozeraní, ale aj o jazdení. V testovacom centre dostanú možnosť otestovať okrem skútrov rôznych značiek po prvýkrát aj motorky.

Čo dokážu šikovné ruky

Na skutočných fajnšmekrov čaká jedinečná výstavná prehliadka úprav a motocyklov vyrobených na zákazku Customs of Slovakia v nových, väčších priestoroch vstupnej haly. Nebude chýbať program s módnymi prehliadkami, zvukovou aj svetelnou šou, debaty so staviteľmi. Budete mať možnosť vidieť aj prácu motoasistu, pomocníka motorkárov pre bezpečnosť na cestách. Súčasťou prezentácie bude aj Slovenská národná tetovacia výstava, ktorá dostane pod jednu strechu slovenské tatérske špičky. Umelci tvoriaci na kožu si zmerajú sily v súťaži o najpôsobivejšie tetovanie.

Obe podujatia so zameraním na aktívne trávenie voľného času patria medzi návštevnícky najpopulárnejšie akcie a každoročne prilákajú desaťtisíce ľudí nielen z celého Slovenska, ale aj zo susedných krajín.Preto by ste nemali na tejto skvelej akcii chýbať ani vy.

Video z minuloročnej výstavy: 

 



RSS | Obchodné podmienky © MotoRoute 2009-2022 Všetky práva vyhradené.

MotoRoute Slovakia, s.r.o., Sabinovská 49, 082 21 Veľký Šariš, IČO: 47 359 889, DIČ/IČ DPH: SK2023891364 zapísaná v OR SR Oddiel Sro, vložka č. 29068/P. Zaujímavé odkazy: www.motolife.sk