Nachádzate sa: ÚVODNÁ STRANA / Aktuality

Yamaha Tenere 700

world-raid.com, 1.9.2018

Ténéré 700 World Raid sa zrodila zo vrušenia, ktoré obklopovalo koncept motocykla z roku 2016 - T7.  Ténéré 700 WR bola odhalená v EICMA v novembri 2017. Mediálny ošiaľ, ktorý ju obklopil, prinútil spoločnosť Yamaha, aby zintenzívnela svoje plány na vytvorenie najnovšej "adventure" technológie. 

Rally História 

Tento motocykel má svoje základné hodnoty vybudované na viac ako troch dekádach skúseností, ktoré sa týkajú výroby rally  modelov od Yamahy. Počnúc modelom XT 600 z roku 1984, až do súčasnosti, otvára Yamaha nové možnosti pre bočné a vedľajšie cestičky a horstvo tým, ktorí sú ochotní preskúmať s modelom po modeli Yamaha, ktoré boli budované a v súčanosti budujú a rozširujú jazdeckú rally dušu Yamahy.

Ďalśí vývoj

Motocykel bol a je všetko, čo ľudia očakávajú od ďalšieho vývoja v oblasti inovácií. Palivová nádrž je dostatočne veľká na to, aby Vás udržala v chode pri "hltaní" kilometra po kilometri, a zároveň je navrhnutá tak, že ergonomický dizajn odráža aj nízku hmotnosť Ténéré 700 World Raid. Motor 689cc CP2 "dáva krídla" trakčnej sile, ktorá robí každú jazdu nezabudnuteľne jedinečnou.

Jazdecký magnet

Oceľový podvozok v kombinácii s obložením z uhlíkových vlákien značí, že motocykel je ľahký a agilný a poskytuje vynikajúcu manipuláciu na ceste, no i v teréne. Ténéré 700 World Raid má nižší podvozok ako koncept T7, čo znamená, že konečný model bude prístupný pre širšie spektrum jazdcov, a tým Yamaha dáva priestor, ako zažiť väčšie dobrodružstvo všetkým. Pilotný oblasť bola rozšírená aj o T7, čo poskytlo dostatok priestoru pre navigačné zariadenia, no i pre ostatné oblasti, ktoré sú potrebné pre neohrozeného jazdca, ktorý sa ocitne uprostred ničoho.

(Preklad redakcia MotoRoute Slovakia)



RSS | Obchodné podmienky © MotoRoute 2009-2022 Všetky práva vyhradené.

MotoRoute Slovakia, s.r.o., Sabinovská 49, 082 21 Veľký Šariš, IČO: 47 359 889, DIČ/IČ DPH: SK2023891364 zapísaná v OR SR Oddiel Sro, vložka č. 29068/P. Zaujímavé odkazy: www.motolife.sk