Nachádzate sa: ÚVODNÁ STRANA / Tlačové správy

Ako poslať balík do Českej republiky

carroute.sk

Ako čo najrýchlejšie poslať balík do Českej republiky?

 Aj napriek tomu, že Česká republika je našou susednou krajinou, poslať tam balík stojí častokrát pomerne veľkú sumu a hlavne čas. My vám dnes prinášame tipy, ako si vybrať dopravcu, ktorý váš tovar prepraví čo najrýchlejšie.

 

 Cena prepravy do Česka

 Preprava tovaru na území Slovenska je dnes už pomerne lacná a svoj balík môžete z jednej strany krajiny na druhú poslať už za približne 1,5 eura.

Ak sa však rozhodnete zasielať nejaký tovar do Čiech, pripravte sa na vyššie ceny.

 

 Posielanie balíkov do Česka pomocou pošty

 Väčšina ľudí, pravdepodobne, svoje balíky stále posiela pomocou klasickej pošty, ktorá však už dávno nie je tou najvýhodnejšou možnosťou pre vás.

 Okrem vysokého poštovného a dlhej čakacej doby sa aj neraz stalo, že váš balík jednoducho k svojmu adresátovi nedošiel.

 

 Využívajte kuriérske služby

 Ideálnym riešením pre efektívnu prepravu tovaru do zahraničia sú jednoznačne kuriérske služby, ktoré okrem mimoriadnej rýchlosti dodania ponúkajú aj bezpečnosť pri doručovaní vašej zásielky a častokrát aj jej poistenie.

 Je však pravdou, že za tieto prémiové služby si aj vypýtajú o niečo vyšší poplatok za prepravu, no môžete si byť istí, že váš tovar bude na mieste včas.

 Efektívna veľkokapacitná preprava balíkov do Čiech

 Kuriérske služby sú jednoznačnou voľbou aj pre rôzne internetové obchody, veľkosklady či firmy, ktoré prepravujú veľké množstvá tovaru každý deň.

 Pri veľkokapacitných objednávkach okrem výhod, ktoré sme spomenuli vyššie, môžete rátať aj s priaznivejšou cenou.

 

 Ako si vybrať správnu prepravnú spoločnosť?

 Veríme, že výhody, ktoré sme vám popísali, vás presvedčili o tom, že posielať balík do Čiech pomocou prepravnej spoločnosti je oveľa bezpečnejšie a častokrát aj lacnejšie.

 Otázkou však zostáva, ako a podľa čoho si vybrať kuriérsku spoločnosť. V tomto smere je potrebné sa pozerať najmä na recenzie predchádzajúcich zákazníkov dopravnej spoločnosti.

 

Zdroj obrázka:

Zivica Kerkez / Shutterstock.com

 



RSS | Obchodné podmienky © MotoRoute 2009-2022 Všetky práva vyhradené.

MotoRoute Slovakia, s.r.o., Sabinovská 49, 082 21 Veľký Šariš, IČO: 47 359 889, DIČ/IČ DPH: SK2023891364 zapísaná v OR SR Oddiel Sro, vložka č. 29068/P. Zaujímavé odkazy: www.motolife.sk