Nachádzate sa: ÚVODNÁ STRANA / Tlačové správy

Alarmy na motorku, ktoré vám ochránia dvojkolesových tátošov

pandora-alarm.sk

Vlastniť dnes automobil je doslova povinnosť. Niektorí ľudia však preferujú skôr dvojkolesových tátošov. Milovníkov jednej stopy dokáže potešiť rýchlejšie prejdenie komplikovaných križovatiek. Veľkým problémom je však pre nich parkovanie. Parkoviská sú aj tak dosť preplnené a viacerí ľudia hlavne vo veľkých mestách sú nútení parkovať na trávnatých plochách a riskovať tak vysoké pokuty.

 

Komplikované parkovanie a minimálna ochrana

Najväčším problémom motorkárov je parkovanie. Sídliská sú preplnené autami a chýbajú parkovacie miesta pre motorkárov. Jedná sa síce o podstatne menší stroj ako auto. Nechať však toto vozidlo na obyčajnom parkovisku bez dohľadu je príliš veľké riziko.

O to viac by si motorkári mali dávať záležať nielen na výbere motorky, ale predovšetkým na výbere zabezpečenia motorky. Najväčším negatívom, ktorý vášnivých motorkárov odrádza od kúpy motoriek, je predovšetkým ich nízke zabezpečenie voči odcudzeniu. Slovenskí výrobcovia kvalitných alarmov však ponúkajú moderné zabezpečenie, čiže autoalarm na motorku.

 

Alarm na motorku Pandora

Pandora Alarm ponúka nielen kvalitné zabezpečenia áut, ale aj kvalitné zabezpečenie dvojkolesových tátošov. Alarm na motorku Pandora vyniká predovšetkým pokročilými technológiami, predovšetkým však sledovaním polohy motorky, stav batérie, silu signálu GSM, či dokonca aj aktuálny náklon motorky. Moderné alarmy na motorku by mali obsahovať predovšetkým tieto funkcie a alarm na motorku Pandora ich všetky obsahuje.

Bezpečnosť motorky je dôležitá rovnako ako vaša bezpečnosť, keď na tejto motorke jazdíte. Keď si zaobstaráte tento alarm, môže vám byť jedno, či motorka stojí na nestráženom parkovisku. Vďaka alarmu bude v absolútnom bezpečí a nebudete sa tak musieť báť, že by vám ju niekto vzal priamo z parkoviska.

Ukradnutie motorky je všeobecne jednoduchšie ako ukradnúť auto. Chráňte svoj majetok a zabezpečte si ho kvalitným alarmom.



RSS | Obchodné podmienky © MotoRoute 2009-2022 Všetky práva vyhradené.

MotoRoute Slovakia, s.r.o., Sabinovská 49, 082 21 Veľký Šariš, IČO: 47 359 889, DIČ/IČ DPH: SK2023891364 zapísaná v OR SR Oddiel Sro, vložka č. 29068/P. Zaujímavé odkazy: www.motolife.sk