Nachádzate sa: ÚVODNÁ STRANA / Tlačové správy

Čo všetko je potrebné na vybavenie pneuservisu?

mantech.sk

Čo všetko je potrebné na vybavenie pneuservisu? 

 
Každý majiteľ pneuservisu na to, aby mohol kvalitne odvádzať svoju prácu, potrebuje taktiež potrebné vybavenie vo svojej dielni. Plánujete si otvoriť pneuservis aj vy? Prinášame vám zoznam toho, na čo netreba zabudnúť pri jeho zariaďovaní. 
 
Kvalitný automobilový servis dnes môžete spoznať nielen na základe kvalitne odvedenej práce pracovníkov, ale taktiež aj vybavenia pneuservisu. 
 
Čo všetko by mal takýto pneuservis obsahovať? 
 
Zariadenia do každého pneuservisu
 
Podarilo sa vám po náročnej administratíve konečne založiť svoj vlastný pneuservis? V tom prípade vám gratulujeme. Teraz však na rad prichádza zrejme tá náročnejšia časť, vybavenie pneuservisu a dosiahnutie požadovanej kvality služieb.
 
Ak patríte medzi podnikateľov, ktorí chcú brať svoj biznis skutočne vážne, tak by vo vašom vybavení nemali chýbať tieto prístroje:
 
* vyzúvačky/prezúvačky pneumatík,
* vyvažovačky kolies,
* sety na výmenu pneumatík,
* vybavenie pneuservisu pre nákladné autá,
* zariadenie geometrie kolies.
 
Úplne základným vybavením každého pneuservisu by mala byť predovšetkým poloautomatická alebo automatická vyzúvačka kolies, vďaka ktorej budete môcť vašim zákazníkom poskytnúť službu, po ktorú si k vám prišli. 
 
Čoraz častejšie sa vo vybavení pneuservisu objavujú aj umývačky kolies, vďaka ktorej zákazníci odídu z pneuservisu po prezutí s čistými gumami. 
 
Pri zariaďovaní vášho pneuservisu vám taktiež odporúčame zabezpečiť si viaceré elektrocentrály v prípade, že by vám vypadla elektrina v tej najhoršej chvíli alebo by ste len jednoducho potrebovali elektrinu v mieste, kde chýba prípojka. 
 
Dbajte na kvalitu 
 
Najdôležitejšou radou, ktorú vám môžeme poskytnúť, je, aby ste pri zariaďovaní pneuservisu vždy dbali na kvalitu zariadenia. 
 
Obráťte sa preto len na kvalifikovaných predajcov s dlhoročnými skúsenosťami. Rozhodne vám neodporúčame vybavenie nakupovať z bazárov, ale práve naopak, vždy dbajte na to, aby vybavenie pneuservisu bolo kvalitné, nové a od profesionálnych odborníkov. 
 
V konečnom dôsledku by vás zlý výber napokon mohol stáť niekoľkonásobne viac, ako samotné zaobstaranie nového vybavenia pre váš pneuservis. Výber tak nepodceňujte, kvalita spracovania je veľmi dôležitá.
 
mantech.sk
 
Zdroj obrázka: 
BELL KA PANG / Shutterstock.com 
 
 

 



RSS | Obchodné podmienky © MotoRoute 2009-2022 Všetky práva vyhradené.

MotoRoute Slovakia, s.r.o., Sabinovská 49, 082 21 Veľký Šariš, IČO: 47 359 889, DIČ/IČ DPH: SK2023891364 zapísaná v OR SR Oddiel Sro, vložka č. 29068/P. Zaujímavé odkazy: www.motolife.sk