Nachádzate sa: ÚVODNÁ STRANA / Tlačové správy

Do čoho by sa motorkári nemali báť investovať?

moteam.sk

Sezóna motorkárom pomaly, ale isto končí. To však vôbec neznamená, že motorkári by si pred záverom sezóny nemali zabezpečiť kvalitnú výstroj. V závere sezóny dokonca viaceré obchody ponúkajú zľavy, ktoré vám odporúčame využiť.

Do čoho by sa ale motorkári nemali báť investovať?

 

Moto oblečenie

Na motorkách musí naše telo odolávať vysokým teplotám, dažďu, silnému vetru a práve preto by sa motorkári nemali báť investovať do trváceho moto oblečenia. Pri nakupovaní moto oblečenia by mali motorkári uprednostňovať nepremokvané nohavice s reflexnými pásmi pre lepšiu viditeľnosť, bezpečnostné prvky a chrániče na moto oblečení a dvojvrstvové oblečenie s tepelnou vložkou a ochranou proti prefúknutiu.

Motorkári by mali byť pripravení na výkyvy počasia najmä teraz na jeseň, kedy je počasie premenlivejšie – ráno bývajú hmly a nízke teploty, poobede je zase teplo. Trváce moto oblečenie dokáže motorkárom robiť spoločnosť dlhé roky. Odporúča sa uprednostňovať kvalitné kožené, z kvalitnej hladenice, ktorá je odolná voči výkyvom počasia. V ponuke však nájdete aj kvalitné textilné moto oblečenie a v chladnejších ročných obdobiach zase termo moto oblečenie.

 

Prilby na motorku

Ochrana citlivých častí nášho tela je veľmi dôležitá pri jazdení na motorke. Citlivé sú najmä oblasti členkov, krk a hlava. Motorkári by sa nemali báť investovať do kvalitných prilieb na motorku. Prilby na motorku by mali mať polykarbónovú škrupinu, mali by mať integrovanú slnečnú clonu, nemala by chýbať reflexná odrazka v tylovej časti prilby a hlavne nemalo byť chýbať veľké plexi a  odnímateľná a prateľná výstelka.

Zdravie motorkárov je prioritou, no mnohí to podceňujú a neinvestujú do kvalitnej výbavy. Tak, ako vám záležalo pri výbere motorky na výkone, tak by vám malo pri výbere povinnej moto výbavy záležať na kvalite materiálu a na bezpečnosti.



RSS | Obchodné podmienky © MotoRoute 2009-2022 Všetky práva vyhradené.

MotoRoute Slovakia, s.r.o., Sabinovská 49, 082 21 Veľký Šariš, IČO: 47 359 889, DIČ/IČ DPH: SK2023891364 zapísaná v OR SR Oddiel Sro, vložka č. 29068/P. Zaujímavé odkazy: www.motolife.sk