Nachádzate sa: ÚVODNÁ STRANA / Tlačové správy

Foxracing - motoshop s kvalitným oblečením

Foxracing

Pre niekoho je jazda na motocykli len spôsob, ako zabiť nudu. Pre iných je to priamo životný štýl, bez ktorého si už ani nevedia predstaviť svoju existenciu.Čas strávený mimo sedla svojej motorky považujú za zbytočný a stratený. Pre každého motocyklistu je však určite prioritou, aby sa z  jazdy, či už dlhej, alebo krátkej, vrátil domov zdravý, nezranený a v čo najväčšej pohode. Motocykel nie je auto, v prípade nehody vás neochráni, preto na svoju ochranu musíte myslieť vy a urobiť všetko pre to, aby akákoľvek kolízia bolela čo najmenej. Presne na takéto účely slúži oblečenie na motorku.

Iste, po cestách sa preháňajú aj jazdci, ktorým neveľmi záleží na motorkárskom oblečenía pokojne si oblečú rifle, tričko i tenisky. Takí však robia obrovskú chybu, pretože motonohavice, moto bundy aj kombinézy na motorku sú prioritne navrhnuté tak, aby svojich majiteľov ochránili pred odreninami a zlomeninami pri páde alebo akomkoľvek strete s inými účastníkmi cestnej premávky.Oblečenie na motorku preto rozhodne nepodceňujte.

Dbajte na kvalitu, správnu veľkosť a kupujte u odborníkov

Motoshop, ktorý sa špecializuje na motorkárske oblečenie, vám zaručí, že ním ponúkané oblečenie bude kvalitné, obsahujúce všetky najdôležitejšie bezpečnostné prvky a pochádzajúce od renomovaných výrobcov. Je dobré, ak si ho môžete pred kúpou vyskúšať. Dôležité je, aby vám presne sadlo, aby vám nebolo ani malé, ale ani veľké. Najmä kombinéza je v tomto smere háklivá, keďže jej kúpou si zaobstarávate bundu i nohavice v jednom. V oblečení na motorku by ste sa malicítiť ako vo svojej druhej koži. Ak vás nebude obmedzovať v nijakom pohybe a ak nebudete ani len vedieť, že ho máte na sebe, vtedy budete mať istotu, že práve ono je to pravé.

Najdôležitejšie súčasti moto oblečenia

Motorkárska bunda sa vyrába tak letná, ako i zimná, vždy však dokonale priedušná s množstvom vetracích otvorov. Buď z kože, textilu alebo odolnej syntetickej tkaniny poskytujúcej zvýšenú odolnosť proti oderu, v kombinácii s modernými funkčnými materiálmi. Obsahuje spevnené časti na ešte lepšiu ochranu tela. Samozrejmosťou bývajú reflexné doplnky.

Motonohavice sú takisto vyrobené z odolných materiálov v exponovaných častiach, ako je sed alebo kolená, s vloženým elastickým materiálom na ešte lepší pohyb a pohodlie. V spodnej časti s materiálom, ktorý odoláva teplu pri náhodnom dotyku s výfukom.

 Ak nechcete riešiť zvlášť bundu a zvlášť nohavice, moto kombinéza je to pravé pre vás. Všetky ochranné prvky nachádzajúce sana oboch častiach nájdete zapracované na jednom kuse moto oblečenia.

Moto čižmy s výborným pomerom ceny, kvality a hmotnosti patria tiež medzi základnú výstroj každého motorkára. Pohodlná vnútorná výstelka a bezpečnostná ochrana členkov zaručia bezproblémovú hybnosť a bezpečie.

Myslite na to, že kvalitné a dobre prepracované motorkárske oblečenie s veľkým množstvom bezpečnostných prvkov vám môže zachrániť nielen kožu, ale i život. 

Pre viac info navštívte web foxracing.sk



RSS | Obchodné podmienky © MotoRoute 2009-2022 Všetky práva vyhradené.

MotoRoute Slovakia, s.r.o., Sabinovská 49, 082 21 Veľký Šariš, IČO: 47 359 889, DIČ/IČ DPH: SK2023891364 zapísaná v OR SR Oddiel Sro, vložka č. 29068/P. Zaujímavé odkazy: www.motolife.sk