Nachádzate sa: ÚVODNÁ STRANA / Tlačové správy

Investujte do kvalitnej prilby Shark

moteam.sk

Chcete z jazdy na motorke vyťažiť maximum? Kúpte si prilby Shark

Milujete rýchlu jazdu na motorke za každého počasia? Potom si doprajte maximálny jazdný komfort. Kúpte si kvalitné moto oblečenie, ktoré vás ochráni pred úrazom hlavy, končatín a všetkých dôležitých častí tela, minimalizuje oslnenie a spríjemní vaše cesty.

Oblečenie na motorku je určené na ochranu motocyklistu pred zranením počas jazdy. Štatistiky ukazujú, že za posledné roky sa počet ľudí zranených pri nehodách na motocykloch zdvojnásobil.

A práve polovica z nich bola vážne zranená z dôvodu zanedbania osobitnej ochrany. Aby ste sa cítili na cestách bezpečne a aby ste si zachovali zdravie alebo život, musíte používať špeciálne oblečenie. Malo by byť kvalitné a vyhovovať vám po všetkých dôležitých stránkach.

Investujte do kvalitnej prilby Shark

Rýchlosť, adrenalín, otvorená cesta, čerstvý vietor fúkajúci do tváre. Keď ste na motorke, ste úplne ponorení do tejto atmosféry a cítite sa príjemne. Jazdenie na motorke je jednoducho návykové, pretože spája fyzické a emocionálne potešenie.

Aby ste z takejto jazdy ale vyťažili maximum a užívali si ju po dlhé roky, nemali by ste zabudnúť na ochranu hlavy. Kvalitné prilby Shark sa o ňu postarajú najlepšie.

Áno, prilba je bezpochyby najdôležitejšou súčasťou vybavenia, ktorú by mal mať každý jazdec. Pretože väčšina úmrtí na motorke je spôsobená poranením hlavy. Prilby Shark majú ten najlepší dizajn, materiál a vybavenie, preto sa nebojte do nich investovať. Zaistia vám nielen pohodlie, ale aj bezpečnosť pri obľúbených jazdách.

Nezabudnite na moto rukavice

Moto rukavice sú neoddeliteľnou súčasťou vybavenia motocyklistov tiež. Rovnako ako prilby, sa starajú nielen o pohodlie, ale aj bezpečnosť počas jazdy a bezproblémové ovládanie motorky. Čo je pri ich výbere dôležité?

Prvým a najdôležitejším kritériom výberu bude samozrejme pevnosť a odolnosť proti oderu. Kombinácia materiálov ako je koža, kevlar a plast odolný voči nárazom je dnes štandardom vo výrobe kvalitných motorových rukavíc.

Druhé kritérium sa týka ochrany, je dôležité, aby rukavice úplne zakrývali prsty, dlane, ruky a ich kĺby, navyše je dôležité, aby boli dlane a kĺby vystužené materiálmi odolnými voči nárazom, ako sú plast alebo uhlík, pretože pri páde motocyklisti inštinktívne natiahnu ruky dopredu a skončiť na asfalte so svojimi dlaňami nemusí byť vždy ideálne.

Rovnako dôležité je, aby počas jazdy neobmedzovali pohyb. Dobré moto rukavice musia poskytovať rovnováhu medzi maximálnou ochranou a zachovaním kontroly pohybu, takže pri nakupovaní v obchode by ste mali venovať pozornosť aj tomuto detailu. Ak si ale vyberiete dobrý zdroj na nákup, s výberom to budete mať oveľa jednoduchšie.



RSS | Obchodné podmienky © MotoRoute 2009-2022 Všetky práva vyhradené.

MotoRoute Slovakia, s.r.o., Sabinovská 49, 082 21 Veľký Šariš, IČO: 47 359 889, DIČ/IČ DPH: SK2023891364 zapísaná v OR SR Oddiel Sro, vložka č. 29068/P. Zaujímavé odkazy: www.motolife.sk