Nachádzate sa: ÚVODNÁ STRANA / Tlačové správy

Oplatí sa investovať do vylepšení auta?

enautoparts.sk

Oplatí sa investovať do vylepšení auta?

Určite oplatí, ak sú investície vynaložené na správne účely. Tak znie naša jasná odpoveď na otázku z nadpisu. Vždy má zmysel investovať do toho, aby vaše auto bolo ešte lepšie, a aby ste sa v ňom cítili komfortnejšie než predtým. Samozrejme, vždy je potrebné myslieť aj na aktuálny rozpočet a možnosti, ktoré vám poskytuje. Sú však doplnky a vylepšenia auta, ktoré sú pomerne významné, no cenovo nie tak náročné. 

Puklice pre imidž i šetrenie diskov

Jedným z týchto vylepšení sú puklice. Nemajú len estetickú funkciu, ako si niektorí môžu mylne myslieť. Okrem vylepšenia vzhľadu vozidla totiž aj chránia disky a kolesá pred nečistotami, čiže určitým spôsobom prispievajú k dlhšej životnosti vášho automobilu. A ak skombinujete účinné puklice s naozaj pútavým estetickým prevedením, získate za nie toľko peňazí naozaj veľa muziky. 

S logom automobilky

Pred výberom puklice si treba pozrieť rozmery, aby nové puklice „sadli“ na vaše kolesá. Poznáme tzv. univerzálne puklice bez konkrétneho loga výrobcu, alebo štýlovejšie puklice, na ktorých dominuje logo konkrétnej automobilky. Ak teda doma máte Seat, tak vašou voľbou budú štýlové puklice Seat, určené vyslovene pre tieto španielske autá. 

Moderné rohože pre vyššiu čistotu

Večným problémom motoristov je znečistenie interiéru vozidla, a to najmä v zime, keď je vonku mokro či dokonca blato. Neustále znečisťovanie interiéru znižuje hodnotu auta a každému človeku, ktorému záleží na poriadku, môže spôsobiť vrásky na tvári. Riešením sú moderné 3D rohože, ktoré taktiež upútajú inovatívnym dizajnom a zároveň splnia to, na čo sú určené. A tiež nepredstavujú nijaký radikálny zásah do vášho rozpočtu. Ako sami vidíte, určite má zmysel investovať do vylepšení auta či už v podobe štýlových puklíc alebo 3D rohoží. Sú to možno „detaily,“ no veľmi viditeľné a dôležité súčasti celkovej spokojnosti pri riadení automobilu.

Zdroj obrázka: PKK Studio / Shutterstock.com

 


RSS | Obchodné podmienky © MotoRoute 2009-2022 Všetky práva vyhradené.

MotoRoute Slovakia, s.r.o., Sabinovská 49, 082 21 Veľký Šariš, IČO: 47 359 889, DIČ/IČ DPH: SK2023891364 zapísaná v OR SR Oddiel Sro, vložka č. 29068/P. Zaujímavé odkazy: www.motolife.sk